Državu trese afera pohotnih nastavnica: S učenicima razmjenjuju gole fotografije, a onda se seksaju s njima! (2024)

Deseci profesorica uhićeni su ove godine diljem Amerike zbog seksualnih zločina nad svojim učenicima, dok broj "puma u učionici" naizgled nastavlja rasti, piše Slobodna Dalmacija.

Kako piše Daily Mail, samo u posljednjih 12 mjeseci u 16 američkih saveznih država uhićeno je 25 učiteljica, a strahuje se da je to samo "vrh sante leda", jer nema centraliziranog prikupljanja podataka koje bi upratilo ovaj uznemirujući trend pohotnih profesorica.

Prošlog mjeseca udana učiteljica iz New Jerseyja, Jessica Sawicki (37), uhićena je nakon što ju je policija zaskočila polugolu na stražnjem sjedalu automobila tinejdžera. Majka dvoje djece navodno je priznala da su ona i učenik najmanje pet puta imali seksualne odnose bez "zaštite".

Special needs teacher Jessica Sawicki, 37, was found undressed with the 17-year-old in his car at an isolated wildlife park outside Trenton on April 7
Her husband was in court to see her released on bail to help care for their kids pic.twitter.com/3iCZ2qaKlD

— News News News (@NewsNew97351204) April 19, 2024

U Nebraski je uhićena 45-godišnja Erin Ward nakon što je također zatečena gola na stražnjem sjedalu vozila s tinejdžerom. Erin je udana za službenika Ministarstva obrane i uhićena je na licu mjesta.

Bond conditions have been set for Erin Ward, the substitute teacher accused of being caught undressed with a teenage student. https://t.co/xLnsc70SRa

— WAFF 48 (@waff48) April 17, 2024

Mnoge od optuženih profesorica su bile udane, a jedna je čak proglašena nastavnicom godine. Profesorice mame učenike seksualnim porukama, golišavim fotografijama i videima, prije i tijekom fizičkog odnosa, kažu u policiji. Školski psiholog dr. Michael Oberschneider rekao je da je utjecaj društvenih mreža pridonio dinamici zlostavljanja i porastu broja takvih slučajeva.

"Društveni mediji mogu zamagliti granice u odnosu učenik-učitelj, što zauzvrat može otvoriti vrata neprikladnim ishodima", rekao je.

Pojasnio je da učenici imaju lakši pristup svojim profesoricama kroz razne online formate, što može dovesti do neprimjerene komunikacije, pa čak i odnosa seksualne prirode.

"Kao što smo vidjeli, neke profesorice objavljuju ​​seksualni sadržaj na platformama kao što su OnlyFans, LoyalFans, Fansly i druge koje učenici mogu vidjeti i biti dio njih", rekao je Oberschneider, dodajući da "čak i Instagram omogućuju učenicima da vide i potencijalno komuniciraju s profesoricama na osobniji ili intimniji način.

Prema njegovoj procjeni, 80 posto profesora koji zlostavljaju učenike odnosno učenice i dalje su pretežno muškarci. Dok su muški predatori agresivniji, s motivacijom usmjerenom na seks, kod žena se to često odvija oko emocionalnog konflikta, neispunjenih intimnih potreba, osobnih problema, usamljenosti i osjećaja izoliranosti.

BREAKING: Alissa McCommon is charged with raping one of her former students and is pregnant with his baby, according to a phone conversation that was played in court. https://t.co/eHAlLk21uS

— Action News 5 (@WMCActionNews5) March 8, 2024

Učiteljica engleskog u četvrtom razredu Alyssa McCommon (38), profesorica biologije i trenerica tenisa i košarke iz San Antonija Stephanie Woods (28), Ellie Keradman (33) iz Virginije, Ellie Elizabeth Bardfield, majka četvero djece iz Illinoisa, Emma Delaney Hanco*ck (26), bivša učiteljica na zamjeni u srednjoj školi Wellston u Oklahomi, Heather Herr (33), profesorica u srednjoj školi Bryant u Arkansasu, i Haley Clifton Carmack (26) iz Waynesvillea - samo su neke od profesorica koje su se našle u medijima posljednjih mjeseci nakon što su uhićene zbog seksualnih veza s učenicima.

Oklahoma Substitute Teacher Emma Delaney Hanco*ck Arrested and Charged After Cheating On Her Police Chief Husband By Sending Nude Photos To A 15-Year-Old Studenthttps://t.co/OkBTujWEVu pic.twitter.com/NpW487TB97

— WHEREISTHEBUZZ (@whereisthebuzz) April 16, 2023

U poruci 15-godišnjaku u listopadu 2022. Emma Delaney Hanco*ck tražila je da joj pošalje “školsku zadaću”, ali je – prema optužnici – preko Snapchata dobila fotografiju tinejdžera bez majice.

"Sad šaljemo polugole slike?", upitala ga je u poruci.

– Ne znam, šaljemo li? – odgovorio je tinejdžer.

"Želiš da zbog tebe izgubim posao?" – upitala ga je.

NEWS RELEASE

The Bryant Police Department charged Bryant High School teacher Heather Hare with Sexual Assault 1st Deg after recent allegations of sexual misconduct with a student. Hare turned herself in this morning at the SCSO. pic.twitter.com/OiQ0jnWadf

— BryantPD (@BryantPolice) April 14, 2023

U optužnici stoji da su tada počeli češće razmjenjivati ​​golišave fotografije i video snimke. Situacija je eskalirala, učiteljica i tinejdžer navodno su se dva puta poljubili u učionici, a Emma je optužena i da je neprimjereno dodirivala dječaka dok su se ljubili. Udana je za šefa lokalne policije Alfreda Hanco*cka.

Heather Herr, koja je prevozila maloljetnika preko državne granice radi ilegalnog seksa, priznala je krivnju i sada joj prijeti čak - doživotna zatvorska kazna. Imala je odnos s učenikom 20 do 30 puta tijekom školske godine 2021.-2022., uključujući i onaj na izletu u Washington.

Hailey Clifton-Carmack, 26, was taken into custody on January 5 in Garden Ridge, Texas.https://t.co/RUdyON9UOi

— KRCG 13 (@KRCG13) January 8, 2024

Haley Clifton Carmack uhitila je policija Garden Ridgea zbog veze s 16-godišnjakom. Zlostavljanje se dogodilo u okrugu Pulaski, Missouri, oko 1200 km udaljenom od mjesta gdje je uhićena. Također, otac tinejdžera optužen je za ugrožavanje dobrobiti djeteta jer je navodno znao za njegov odnos s nastavnicom. U sudskim spisima stoji da su imali spolni odnos tijekom nastave te da su za “stražu” koristili druge učenike.

U Arizoni su tri učiteljice iz istog grada - Alyssa Todd, Jessica Kramer i Diane Pirvo - optužene za zlostavljanje učenika. Todd (23) je uhićena zbog "neprimjerenog kontakta" s učenikom srednje škole u Buckeyeu. Kramer (42) je sredinom rujna optužena za neprimjeren odnos sa 17-godišnjakinjom iz iste škole, a Pirvo (23) za neprimjeren kontakt s 13-godišnjakom u obližnjoj školi.

Teachers Alyssa Todd, Jessica Kramer And Diana Pirvu Arrested And Charged For Sex Crimes With Underage Students After One of Their Husbands Found This in Their Home; Name That State (Photos) https://t.co/jrWHTkHUlC pic.twitter.com/9GDc1vncAx

— Robert Littal BSO (@BSO) March 26, 2024

Ovaj mračni niz "puma u učionicama" frustrira druge profesore. Jedna nastavnica s Long Islanda uvjerena je da ih takve predatorice sve dovode na loš glas.

"Vrlo je uznemirujuće vidjeti sve ove slučajeve mladih profesorica koje zlorabe svoju moć i iskorištavaju maloljetne učenike", rekla je za "Daily Mail".

Prema Nacionalnoj udruzi državnih ravnatelja za obrazovanje i certifikaciju učitelja, između 2017.-2022. državni odbori za licenciranje poduzeli su mjere protiv najmanje 1895 profesor(ic)a zbog seksualnog zlostavljanja i "neprikladnih odnosa koji možda nisu seksualne prirode", piše Blic, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Državu trese afera pohotnih nastavnica: S učenicima razmjenjuju gole fotografije, a onda se seksaju s njima! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6467

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.