Scuba / neopreen Archieven - Royal Look (2024)

Wat is scuba stof?

Scuba stof is een type synthetische stof en is misschien wel het beste te vergelijken met neopreen. Het verschil tussen scuba stof en neopreen is alleen dat neopreen een stuk dikker en flexibeler is. Scuba stof is een dubbel gebreide stof gemaakt van polyester en spandex/elastane. De gebruikte garen zijn zeer fijn, waardoor de scuba stof een gladde textuur krijgt. Daarnaast is scuba stof ook elastisch en dankzij de soepelheid drapeert het mooi. Scuba stoffen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Zo bestaan er bijvoorbeeld padding scuba stoffen die – zoals de naam al zegt – een stuk dikker zijn als een soort mini-kussentje. Dunne scuba stof oftewel scuba crepe is daarentegen veel dunner en lijkt meer op bijvoorbeeld lycra met een crepe afwerking.

Scuba stoffen inspiratie: dit kun je er allemaal mee doen

Nu we de vraag “Wat is scuba stof?” hebben beantwoord, ben je vast benieuwd naar wat je er allemaal mee kunt doen. Scuba stoffen zijn veelzijdig in te zetten. Naai er bijvoorbeeld mooie tops en jurken van. Door de elastische en zachte eigenschappen zit de stof heel comfortabel. Daarnaast drapeert het ook mooi om je lichaam heen. Als je dus onzeker bent over je lichaam, dan hoef je je geen zorgen te maken met een kledingstuk van scuba stof. Al vinden we natuurlijk alle lichamen mooi, ongeacht de vorm! Gebruik lichte scuba stoffen daarnaast ook voor het maken van sportkleding zoals leggings of sport shirts. Dikkere scuba stof padding is te gebruiken om voorgevormde cups in een sport bh of normale bh. Kortom, de mogelijkheden met deze stof zijn volop aanwezig!

Scuba stof goedkoop & snel bestellen bij Royal Look!

Scuba stoffen kopen die je goedkoop en snel bij Royal Look. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan verschillende kleuren en soorten scuba stof, dus je slaagt bij ons altijd. Naast scuba stof verkopen we ook een breed scala aan andere goedkope stoffen zoals kant stoffen, chenille stoffen en nog veel meer. Browse dus gerust rond in onze shop en laat je verrassen door de mooie kleuren en afwerkingen. Als je de stoffen eerst nog in het echt wilt zien, dan is het ook mogelijk om staaltjes voor slechts € 1 te bestellen. Zo bekijk en vergelijk je de scuba stof thuis op je gemak en kun je daarna nog altijd een grote voorraad inkopen als de stof je bevalt. En plaats je op een werkdag voor 12:00 uur een bestelling, dan verzenden we je jouw pakket dezelfde dag nog. Dat betekent in de meeste gevallen dat je de volgende dag al aan de slag kunt met jouw scuba stoffen!

Veelgestelde vragen

Wat voor stof is scuba?

Scuba is een stof die bestaat uit een dubbele breisel, meestal gemaakt van polyester en elasthaan. Het is een gladde en elastische stof die erom bekend staat niet te kreuken. Scuba valt daarbij ook niet soepel, maar staat eerder een beetje uit. De stof is vergelijkbaar met neopreen, dat bekend is van de wetsuits.

Wat is scuba kwaliteit?

Scuba is een kwaliteit die is ontleend aan de duiksport, aan de stof neopreen die gebruikt wordt voor duikpakken. Net als neopreen is scuba een foam-achtig materiaal, maar dan veel soepeler en lichter van gewicht én bedoeld om mode van te maken in plaats van functionele sportkleding. Scuba is een dubbelbreisel.

Wat is de levertijd van scuba?

Als je voor 12:00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. De levering vindt de volgende dag plaats. Plaats je jouw bestelling op zaterdag of zondag, dan kun je deze op zijn vroegst op dinsdag verwachten. Op de dag dat de bestelling is verstuurd ontvang je automatisch een mail met de Track & Trace. Zo kan je precies zien wanneer de PostNL chauffeur bij jou is. Wel zo gemakkelijk!

Ik zou graag vooraf een stofstaaltje bestellen, kan dat?

Jazeker! Dit raden wij dan ook altijd aan. Wanneer je op de pagina van de gewenste kleur bent, klik je op de groene knop met: 'Staaltje bestellen €1,-'. Stofstaaltjes worden altijd per briefpost verstuurd. De levertijd hiervan is 1-2 werkdagen.

Ik wil graag een grote afname doen, kan dit?

Natuurlijk! Bij grotere afnames maken wij graag een vrijblijfende offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen per Email (webshop@royallook.nl) of telefonisch via +31 341 232 475.

Scuba / neopreen Archieven - Royal Look (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 6355

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.