Teeth Whitening Tips en trucs die u kunt Use (2024)

Of u op zoek bent naar wittere tanden te krijgen voor een speciale gelegenheid of misschien voor een betere dagelijkse grijns, je gaat om dit te bereiken met de hulp van de volgende adviezen. Door te lezen ze zorgvuldig, zodat u de tips die u het meest waardevol voor uw tanden bleken kunt vinden.

Aardbeien zijn een grote natuurlijke witten van tanden. U kunt ze wrijven op je tanden voor een snelle whitening systeem. U kunt ze mash up en maken ze tot een pasta. U kunt dan borstel de pasta op uw tanden en laat het er voor 5 minuten, dan spoelt u uw mond.

Vreemd, maar waar, hout as zal helpen uw tanden witter. Houtas bevat een stof die je tanden genaamd kaliumhydroxyde zal bleken. De kleine kristallen helpen om de pest in hard af te schrapen om plaatsen te bereiken en zal je tanden schrobben glanzend schoon. Om het te gebruiken kun je het mengen met tandpasta of zet het in een keer op je tandenborstel.

Veel water drinken. Als je water drinkt, je wast voedsel fragmenten uit de buurt van je tanden. Extra voedsel dat blijft op en rond uw tanden veroorzaken bacteriën en verkleuring van de tanden, zodat je in de gewoonte van het drinken na elke keer dat je eet krijg je een witte glimlach te geven. Het drinken van veel water biedt ook voordelen voor de gezondheid ook.

Om er zeker van uw tanden blijven ziet er goed uit te maken, kunt u uw tandarts voortdurend. Zelfs als je gezonde tanden, is het belangrijk om ze te controleren. Frequente bezoeken aan de tandarts zal ervoor zorgen dat problemen worden gevangen voordat schade kan worden gedaan om uw tanden. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw parelwitte tanden zal blijven mousserende.

Om de resultaten van uw whitening te behouden, blijf uit de buurt van sigaretten en verpakte levensmiddelen. Tanden vriendelijke voedingsmiddelen zoals appels, selderij en wortelen zal uw gebit gezond te houden en helder. Kauwen op een suikervrije kauwgom kan ook zeer nuttig zijn, omdat het de productie van speeksel, dat een schonere mond kan veroorzaken stimuleert.

Was uw mond met waterstofperoxide voordat je je tanden poetst. Dit is een natuurlijke remedie die is goedkoop en werkt zeer goed. Het zal helpen verlichten uw tanden en het is niet zo hard als de andere bleken strategieën. Zorg ervoor dat niet te slikken, omdat het je ziek maakt en eventueel kotsen.

Een zeer belangrijk tanden bleken tip is om te proberen natuurlijke strategieën te gebruiken wanneer het mogelijk is. Dit is belangrijk omdat niet alleen zul je bezuinigen door het gebruik van deze technieken, maar je zult ook de blootstelling aan chemische stoffen te stoppen, dat kan zowel schade je of ervoor zorgen dat ongewenste breuk om je tanden.

Als een whitening producten uw tandvlees geïrriteerd zijn of ongerust je tanden in elke mode, is het belangrijk dat u uw tandarts zo snel als je in staat zijn om. Soms whitening producten kan de mond van een persoon irriteren en in sommige gevallen kunnen ze zelfs een infectie die snelle behandeling wil veroorzaken.

Nu u de suggesties om het krijgen van een witter en helderder glimlach hebben gevonden, gebruiken ze steeds. Er zijn tal van technieken om te gebruiken om een ​​wittere grijns te krijgen, maar uitgaande van de voorgaande tips helpen u het zoeken naar de strategie die het beste werkt voor jou te elimineren.

Lionel Piedmont werkt met kaakchirurg Coral Springs, en leert cosmetische tandheelkunde in Coral Springs, FL.

Previous:Wisdom Tooth Pain Relief - Bewezen betrouwbaar en gemakkelijk Remedies

Next:Een blik op informatie, alsmede Mythen van de fysieke fitheid en health

  • Wat is Brodies Abces? lange botten, zoals het scheenbeen en kuitbeen, zijn die botten waarvan de lengte groter is dan hun breedte. Brodies abces is een botziekte die het vaakst wordt waargenomen in de lange botten zoals
  • Wat is een vagin*al speculum? Een metalen vagin*speculum. Een vagin*al speculum is een medisch instrument dat wordt gebruikt om de vagin* te verwijden voor onderzoek van de vagin* en de baarmoederhals. Dit medische instrument k
  • Wat is het interatriale septum? Atriumseptumdefecten kunnen chirurgisch herstel vereisen. Het interatriale septum is het deel van het grotere septum, een muur in het hart die de rechterkant van de linkerkant scheidt. Dit deel van
Teeth Whitening Tips en trucs die u kunt Use (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6578

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.